Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη το απόγευμα στην επαρχία Αμμόχωστου.   Νεκρή είναι η Μαρούλα Μάντζαλου 77 ετών από το Αυγόρου. 

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα στο δρόμο Φρενάρου – Αυγόρου. Σύμφωνα με την Αστυνομία,  σαλούν όχημα που οδηγούσε 28χρονη  έχοντας ως συνοδηγό την αδελφή της 26 ετών σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου καταλήγει πάροδος αγροτικού δρόμου που οδηγεί στην Παναγία την Ασπροβουνιώτισσα, συγκρούστηκε βίαια με δυπλοκάμπινο αυτοκίνητο το οποίο εισερχόταν στον δρόμο με πρόθεση να κατευθυνθεί δεξιά προς το Αυγόρου.

Το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο οδηγούσε  γυναίκα 71 ετών από το Αυγόρου με επιβάτες την  άτυχη Μαρούλα  και μια  78χρονη συγχωριανή της. Από τη σύγκρουση και τα δύο αυτοκίνητα κατέληξαν σε χωράφι εκτός του δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν επί τόπου. 

Τέσσερις από τους  τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Αμμοχώστου.  Η 26χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λάρνακας.   Στο νοσοκομείο Αμμοχώστου διαπιστωθηκε ο θανατος της Μαρούλας Μάντζαλου.  Οι υπόλοιπες φέρουν τραύματα και κατάγματα και κρατήθηκαν για νοσηλεία.  Η κατάσταση των δύο ηλικιωμένων γυναικών κρίνεται ως σοβαρή αλλά σταθερή.