Σε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία στη Λευκωσία μετά το θάνατο 60χρονου Ελληνοκύπριου στα Λατσιά.  Φαίνεται ότι προηγήθηκε καυγάς.  Θέμα χρόνου συλλήψεις από πλευράς αστυνομίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός γύρω στις 8.30  το βράδυ σε εξωτερικό χώρο πολυκατοικίας στα Λατσιά.  Είχε προηγηθεί πληροφορία για ύπαρξη συμπλοκής στην περιοχή, έτσι περίπολα της αστυνομίας έσπευσαν επί τόπου για να επιβάλουν τη τάξη. Όταν δε εντόπισαν το νεκρό άντρα στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίσης ιατροδικαστές για αυτοψία.  Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διακριβωθούν από τη νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί αργότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο 60χρονος φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από  γείτονες του που έκαναν φασαρία  και πήγε να τους κάνει παρατήρηση. Η κουβέντα  εξελίχθηκε σε καυγά, με αποτέλεσμα το θύμα να δεχτεί χτυπήματα από  δύο πρόσωπα. Το θύμα φέρεται επίσης να έπεσε από τις σκάλες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.