Άλλα έξι ύποπτα περιστατικά εξετάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Πρόκειται για τρεις άντρες και τρεις γυναίκες που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νοσηλεύονται στον 5ο όροφο του νοσηλευτηρίου.

Σημειώνεται ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κύπρο ανέρχονται στα 49 μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του υπoυργείου Υγείας για τρία νέα περιστατικά.

Είκοσι τα κρούσματα στα κατεχόμενα

Στα 20 έφθασαν στο μεταξύ τα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα μετά την ανακοίνωση ότι 13 Γερμανοί τουρίστες βρέθηκαν χθες αργά το βράδυ θετικοί στα επαναληπτικά τεστ που τους έγιναν.

Με ανάρτησή του μετά τα μεσάνυχτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο λεγόμενος «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι ανέφερε ότι λόγω των εξελίξεων (με τα κρούσματα του κορωνοϊού) στην Τουρκία, η απόφαση για την απομόνωση των επιβατών αεροπλάνων που φτάνουν στο ψευδοκράτος θα ξεκινούσε από τη νύχτα.

Στις 3 τα ξημερώματα, σε νεότερη ανάρτησή του, ο κ. Οζερσάι ενημέρωσε ότι οι επιβάτες της πτήσης που είχε φτάσει νωρίτερα τακτοποιήθηκαν στο κέντρο επίβλεψης – όπως το έχουν ονομάσει – και πήγε ο ίδιος εκεί διαπιστώνοντας ότι «είναι σε ένα μέρος ασφαλές και υγιές, να γνωρίζουν για να είναι ήσυχοι οι δικοί τους, τα παιδιά τους, οι συγγενείς τους». Από αυτήν την κρίση «θα βγούμε ως κοινωνία πιο αλληλέγγυα», συμπλήρωσε.