Υπό κράτηση τέθηκε 32χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων , αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών , παράνομη κατοχή περιουσίας, και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών . 

Σύμφωνα με την Αστυνομία , υπό κράτηση τέθηκε 32χρονος εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διάρρηξη κατοικίας, προς διευκόλυνσή των ανακρίσεων.  Στο πλαίσιο της ανάκρισης ο 32χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη άλλων δύο διαρρήξεων .

Ο 32χρονος διέρρηξε εστιατόριο στην παραλιακή περιοχή της Χλώρακας και απέσπασε  απ’ αυτό ποτά και τρόφιμα στις 6 με 7 Ιουλίου αξίας περίπου 600 ευρώ.

Επίσης διέρρηξε στην Λέμπα διαμέρισμα στις 5- 7 Απριλίου το οποίο χρησιμοποιείται ως ραφείο και από το οποίο απέσπασε ένα laptop, ένα γυναικείο ρολόι , ένα άδειο safe box συνολικής αξίας  περίπου 550 ευρώ . 

Εξάλλου, σύμφωνα με την παραδοχή του , τη 3η διάρρηξη την διέπραξε στις 9- 10 Ιουλίου στην Χλώρακα και αφορά διαμέρισμα από το οποίο ο 32χρονος απέσπασε χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ περίπου.

Επίσης στην κατοχή του ανευρέθηκαν και αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν από  τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου και του διαμερίσματος στην Χλώρακα, αλλά και ποσότητα ναρκωτικών σε έρευνα που έγινε στο όχημα του.  Επίσης αυτός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών σε προκαταρκτικό έλεγχο  νάρκοτεστ από μέλη της Τροχαίας Πάφου. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ