Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι 45χρόνος από τη Ρωσία μόνιμος κάτοικος Κύπρου σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο δρόμο Τριμίκλινης προς τον Άγιο Μάμα Λεμεσού. Νεκρός είναι ο Igor Elistratov πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη στη 1.40 το μεσημέρι. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς, ενώ ο 45χρονος οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του με κατεύθυνση το χωριό Άγιος Μάμας κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και να προσκρούσει βίαια σε παρακείμενο δέντρο. Από τη σφοδρή πρόσκρουση ο άτυχος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα.  Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 «Προκαταρτικά από την άμεση μαρτυρία που λαμβάνουμε από την σκηνή του δυστυχήματος φαίνεται ότι υπήρχε αυξημένη ταχύτητα αυτό θα διαπιστωθεί και θα εξακριβωθεί με περαιτέρω εξειδικευμένες εξετάσεις. Ο μοτοσικλετιστής έφερε πλήρη στολή μοτοσικλετιστή και προστατευτικό κράνος και σε αυτό το σημείο δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω το γεγονός ότι ναι μεν φέρομαι προστατευτική στολή και το προστατευτικό κράνος αλλά όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον οδηγό» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Αιμίλιος Καφάς.

Ο άτυχος  Igor  καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας πέντε και έντεκα χρόνων. Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του σε μεταγενέστερο στάδιο.