Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο, έναν 47χρονο Ε/κ, πέρασε το απόγευμα η Αστυνομία για την επίθεση και τη ληστεία 66χρονης, την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος κατονομάστηκε από τον 46χρονο Ε/κ που συνελήφθη χθες μετά από σχετική μαρτυρία και ο οποίος τέθηκε σήμερα υπό 8ήμερη κράτηση.
                                                                                                                                                               
Ο ύποπτος ανακρίνεται στο ΤΑΕ Λεμεσού και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί  ενώπιον του δικαστηρίου μαζί με έναν 49χρονο Ευρωπαίο πολίτη, που επίσης συνελήφθη σήμερα το πρωί, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.
 
Υπενθυμίζεται ότι δυο πρόσωπα επιτέθηκαν στην 66χρονη μόλις βγήκε από το διαμέρισμά της και αφού την κτύπησαν στο κεφάλι και την φίμωσαν, απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και χρήματα και εγκατέλειψαν τη σκηνή, με όχημα στο οποίο τους ανέμενε τρίτο πρόσωπο.
 
Η Αστυνομία θεωρεί την υπόθεση εξιχνιασθείσα, όπως δήλωσε το πρωί ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, στη βάση του μαρτυρικού υλικού που έχει στην κατοχή της.
 
Η 66χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με κάταγμα κρανίου και η κατάστασή της, αν και σοβαρή, παρουσιάζει βελτίωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ