Η φιλαρμονική του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από τη μέρα ίδρυσής της, έχει δώσει εξαιρετικές παραστάσεις, συμμετείχε σε πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, δήλωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Δήμαρχος, Δώρος Αντωνίου.

Με την πάροδο των χρόνων η φιλαρμονική, χάρη στους εξαιρετικούς μουσικούς, τόνισε ο κ. Αντωνίου, έχει εξελιχθεί και έχει εμπλουτίσει το ρεπερτόριό της. 

Ευχαρίστησε παράλληλα όλους όσους θα συμμετέχουν στην εορταστική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 8 και 30, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν οι Βασίλης Λέκκας, Παντελής Θαλασσινός, Ηρώ Σαΐα και Γιώργος Ιωάννου.

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου, Βάσος Αργυρίδης, χαρακτήρισε στολίδι για τη Μέσα Γειτονιά τη φιλαρμονική του Δήμου και εξήρε τη σκληρή δουλειά και το ζήλο που επιδεικνύουν τα μέλη της.

Ανέφερε παράλληλα ότι, εκτός από την ηλικιακή γκάμα, υπάρχει μια εθνολογική γκάμα στην ορχήστρα, την οποία την κάνουμε, όπως είπε χαρακτηριστικά, να αγαπήσει την ελληνική μουσική.

Οι καλλιτέχνες ευχαρίστησαν τον Δήμο Μέσα Γειτονιάς για τη συνεργασία και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τη φιλαρμονική, καθώς αποτελείται και από μικρά παιδιά που, όπως αναφέρθηκε, συμπεριφέρονται σαν επαγγελματίες.