Πρωτοφανή προβλήματα δημιούργησαν ανεμοστρόβιλοι που πέρασαν από τον παραλιακό της Λεμεσού ιδιαίτερα στην περιοχή Γερμασόγειας και στην περιοχή του Πανιώτη.

Αποκόπηκαν δέντρα, παρασύρθηκαν αντικείμενα στο οδόστρωμα, ακόμη και λυόμενες αποθήκες Καταπλακώθηκαν αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές σπίτια, αποκόπηκαν γραμμές της Ηλεκτρικής κι έπεσαν πάσσαλοι.

 

Ο παραλιακός είναι κλειστός από το ύψος του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας ως την οδό Αριάδνης κι από τις δύο κατευθύνσεις. Στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Γερμασόγειας έχουν συσσωρευτεί μεγάλα αντικείμενα κι από τις δύο πλευρές του δρόμου κι ο δρόμος έχει καταστεί επικίνδυνος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

 

Ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς μιλώντας στον σταθμό μας χαρακτήρισε πρωτόγνωρη την κατάσταση που δημιουργήθηκε από το πέρασμα των ανεμοστρόβιλών.

Ευτυχώς ανέφερε εκτός από τις μεγάλες ζημιές, δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, εκτός από έναν μικροτραυματισμό πολίτη από σπασμένα τζάμια παραθύρου της κατοικίας.

Ανεμοστρόβιλος πέρασε κι από τις Βάσεις Ακρωτηρίου, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

 

Η αστυνομία Λεμεσού βρίσκεται επί ποδός από τις 3 το πρωί, όταν οι ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κυρίως την περιοχή Γερμοσόγειας Λόγω λάσπης, χωμάτων στο οδόστρωμα αλλά κι από πτώσεις δέντρων κλειστός είναι ο δρόμος Παραμύθας -Γεράσας, δύσβατοι κι επικίνδυνοι για την κυκλοφορία, οι δρόμοι Παραμύθας-Σπιτάλι, Σπιτάλι Φασούλας, Φασούλας Λεμεσού και Αψιού Μαθηκολώνης.