
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε πριν από λίγο ο 30χρονος κατάδικος στις κεντρικές φυλακές που συνελήφθη χθες το απόγευμα σχετικά με την δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους.
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο ο 30χρονος ήταν το πρόσωπο που επικοινώνησε από τις Κεντρικές Φυλακές μαζί με έναν από τα άτομα που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση, και, κατόπιν υπόδειξης και οδηγιών του, μεσολάβησε για την αγορά της μοτοσικλέτας.
Ο 30χρονος που μεταφέρθηκε χθες στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, ανέφερε στους ανακριτές ότι θα δώσει γραπτή κατάθεση σήμερα, στην παρουσία του δικηγόρου του.
Για την υπόθεση έχουν ληφθεί 43 καταθέσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 10 έρευνες.
Σύμφωνα με τον εξεταστή, αναμένεται να ληφθούν άλλες 97 καταθέσεις, από το περιβάλλον του θύματος και των υπολοίπων κρατουμένων, από τον χώρο των Κεντρικών Φυλακών, καθώς και από άλλα πρόσωπα που φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την υπόθεση.
Σε εξέλιξη βρίσκεται και η ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα όλων των εμπλεκομένων.