Μετά τη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Εδιμβούργου, ξεκίνησε απόψε το λαϊκό προσκύνημα στη σορό της Ελισάβετ Β’.

Χιλιάδες άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά για να μπουν στον ναό του Αγίου Αιγιδίου και να τιμήσουν τη βασίλισσα, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, σε ηλικία 96 ετών.

Το κλειστό φέρετρο, σκεπασμένο με το σκωτσέζικο βασιλικό λάβαρο, θα παραμείνει για 24 ώρες στο Εδιμβούργο και αύριο το βράδυ θα μεταφερθεί αεροπορικώς στο Λονδίνο. Από το βράδυ της Τετάρτης, θα εκτεθεί για λαϊκό προσκύνημα στο Γουεστμίνστερ.

Η κηδεία της βασίλισσας είναι προγραμματισμένη για τις 19 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.