Εκδηλώθηκαν δύο πυρκαγιές στις κοινότητες Κάτω Πλάτρες και Πάνω Πλάτρες σήμερα Κυριακή, οι οποίες τέθηκαν υπό πλήρη έλεγχο,  όπως ανακοίνωσε   το Τμήμα Δασών.

Η πρώτη πυρκαγιά, στις Κάτω Πλάτρες, εκδηλώθηκε 50 λεπτά μετα τα μεσάνυχτα και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στην 1:10, αφού έκαψε μικρή έκταση με άγρια βλάστηση.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Η δεύτερη πυρκαγιά, στις Πάνω Πλάτρες, εκδηλώθηκε στις 7:30 το πρωί στην περιοχή Ψηλό Δεντρό.

Χάρη στην άμεση ανταπόκριση των πυροσβεστικών δυνάμεων, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 7:35, προτού επεκταθεί.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από κάρβουνα που απορρίφθηκαν στην όχθη του ποταμού.

Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Τριμίκλινης, της επαρχίας Λεμεσού

 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στην περιοχή Κοκκινογιά, της κοινότητας Τριμίκλινης, της επαρχίας Λεμεσού στις 8:42 το πρωί και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 8:50, αφού έκαψε μικρή έκταση με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών την επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 8 άτομα του Τμήματος με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της Πυροσβεστικής με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.