Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 40 τραυματίστηκαν από σεισμό μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στο βορειοδυτικό Αφγανιστάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών.

Το Γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο Γεωεπιστημών ανακοίνωσε ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,6 βαθμοί ενώ νωρίτερα η ίδια πηγή κατέγραψε άλλο σεισμό μεγέθους 6,2 βαθμών που έπληξε την περιοχή και είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων.

 

πηγή Ναυτεμπορική

φώτο: αρχείου

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.