2ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Τραγουδιού!

Μετά την περσινή πρώτη επιτυχία, το Παττίχειο Θέατρο, σε συνεργασία με το Κανάλι 6, διοργανώνει στις 10 και 11 Οκτωβρίου, στον χώρο στάθμευσης του Παττιχείου, δύο βραδιές αφιερωμένες στη μουσική που σημάδεψε γενιές, με αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια, ζωντανές εμφανίσεις και ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Συμμετέχουν οι εξ Ελλάδος: Ντένια Κουρούση, Αντιγόνη Μπούνα, Αφεντούλα Ραζέλη, Άντζελα Ορφανού και Κυριάκος Γκουβέντας.

Επίσης, συμμετέχουν οι: Εξάρχοντες, Ρεμπέτικη Φατρία, Αυθαίρετοι, Εβίβα Ρεμπέτες, Ρεμπεκό, Αρχή Διά Του Ρεμπέτικου, Αναρέν και τα Ντουζένια.

Ώρα έναρξης: 19:30
Γενική είσοδος: 10 ευρώ με ένα ποτό.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 25377277 και στην ιστοσελίδα του Παττιχείου.

Θεσμικοί χορηγοί: Δήμος Λεμεσού, ΟΠΑΠ Κύπρου και Medochemie.
Υποστηρικτής: ΚΕΟ
Χορηγός φιλοξενίας: Alinea

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.