Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

Ο κ. Κούσιος βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό αφού ήταν επαφή του Βίκτωρα Παπαδόπουλου, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον ιό την προηγούμενη Tρίτη.

Σημειώνεται ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έχει λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου της ΑstraZeneca.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, «σήμερα υποβλήθηκα σε μοριακή εξέταση, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν θετικό. Ως εκ τούτου, θα παραμείνω σε περιορισμό για τις επόμενες τουλάχιστον δέκα μέρες. Μέχρι σήμερα δεν έχω παρουσιάσει οποιαδήποτε συμπτώματα».

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.