Νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε στις 7,30 χθες το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Μονή, με θύμα τον Σάββα Ιωάννου 70 χρόνων από την Πάφο.
Ο άτυχος εργάτης ενώ ασχολείτο με την συλλογή κώνων από το οδόστρωμα μετά από εργασίες των Δημοσίων Έργων, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος ελληνοκύπριος με κατεύθυνση προς Λεμεσό. Ο οδηγός παρέσυρε πρώτα κώνους κι αναλάμποντα βέλη πορείας, πριν παρασύρει με το αυτοκίνητό του τον άτυχο Σάββα Ιωάννου Έχει συλληφθεί με βάση τις έρευνες που γίνονται για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου Υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης και νάρκοτεστ, χωρίς να προκύψει κάτι το επιλήψιμο.
Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ συμμετείχε σε οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο, παρά τη Μονή.
Η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις – μεταξύ άλλων και από συναδέλφους του θύματος – προκειμένου να διαλευκάνει τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.