Θανατηφόρο Εργατικό Ατύχημα σημειώθηκε χθες και στο χώρο στάθμευσης της Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου, Πεγειά, από πτώση ξυλείας κατά εκφόρτωση με ανυψωτικό μηχάνημα που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο του Αldahdouh Housain, 34 χρονών από Συρία, μόνιμο κάτοικος Πάφου, αιτήτή ασύλου.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας,  σχέση με το περιστατικό συνελήφθησαν 64χρονος και 45χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.