22χρονος κάτοικος Λεμεσού συνελήφθη για κατοχή πέραν των 11 κιλών κάνναβης γύρω στις 8 χθες βράδυ στην περιοχή του κόμβου Καλού χωριού στη Λάρνακα, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη.

Μέλη της ΥΚΑΝ επιχείρησαν να ανακόψουν το νεαρό που επέβαινε σε όχημα κι αυτός στην προσπάθεια του να διαφύγει συγκρούστηκε με 2 αστυνομικά οχήματα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και συλληφθεί.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.