Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, συνεχίζει τις επαφές της στην Κύπρο, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο νησί και αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με την Τεχνική Επιτροπή για τη Νεολαία.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η κ. Ολγκίν συναντήθηκε χθες με τις δύο διαπραγματευτικές ομάδες, με επικεφαλής τους Μενέλαο Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ αντίστοιχα.

Επίσης, είχε συναντήσεις με τις Τεχνικές Επιτροπές για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σήμερα θα συναντηθεί με την Τεχνική Επιτροπή για τη Νεολαία, καθώς και με μέλη της διπλωματικής κοινότητας.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.