Άδεια Ανωτάτου για επανεξέταση πορίσματος Θανάση Νικολάου – Αναστατωμένη δηλώνει η Αντριάνα Νικολάου

Κληθείσα να σχολιάσει την απόφαση να δοθεί το δικαίωμα στον ιατροδικαστή να ζητήσει ακύρωση του πορίσματος, που απέδιδε το θάνατο του 26χρονου εθνοφρουρού σε εγκληματική ενέργεια, η Ανδριάνα Νικολάου είπε «είμαι πολύ αναστατωμένη, είναι απαράδεκτο».

Καταγγελία 31χρονου ότι έπεσε θύμα κλοπής υπό την απειλή πιστολιού στην επαρχιά Λάρνακας

Ο 31χρονος φέρεται να ανέφερε στην Αστυνομία ότι πιθανόν ο άγνωστος άνδρας να τον ακολούθησε στο σπίτι του από την ώρα που έκλεισε την επιχείρηση του που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας.

CNN: Πυροβολισμοί από συνολικά τρία όπλα έπεσαν στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ

Οι τρεις πρώτοι πυροβολισμοί προήλθαν από το αποκαλούμενο στην έρευνα «Όπλο Α», οι επόμενοι πέντε ήταν σύμφωνοι με το αποκαλούμενο «Όπλο Β» και ο τελευταίος προερχόταν από ένα πιθανό «Όπλο Γ», σύμφωνα με την ανάλυση ήχου από τον Catalin Grigoras και τον Cole Whitecotton, του National Center for Media Forensics στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Ντένβερ.

Αναχώρησε για το εξειδικευμένο Κέντρο στο Παρίσι ο 17χρονος οπλίτης

Αναχώρησε για τη Γαλλία, με σκοπό να διακομιστεί σε εξειδικευμένο μεταμοσχευτικό Κέντρο, o 17χρονος νεοσύλλεκτος οπλίτης, που νοσηλεύεται από τις 12 Ιουλίου του 2024, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας το αεροσκάφος αναχώρησε στις 14:00 από αεροδρόμιο Λάρνακας και με την άφιξη στο Παρίσι,…

Ανεξήγητη Επίθεση: Η απόπειρα κατά του Τραμπ παραμένει μυστήριο

Οι πληροφορίες για τον 20χρονο βοηθό σε οίκο ευγηρίας που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση παραμένουν περιορισμένες. Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ο οποίος σκοτώθηκε από τις αρχές, εργαζόταν ως ανειδίκευτος υπάλληλος στην Πενσιλβάνια και αποφοίτησε από το λύκειο το 2022 ως έξυπνος και ήσυχος. Το FBI…