Εδώ και τρεις δεκαετίες ακούμε για τον Βόρειο Παρακαμπτήριο. Πόσο ακόμη θα περιμένει η Λεμεσός;”, ρωτούν.
Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο παρεξέλινε της πορείας του και κατέληξε στον εξωτερικό χώρο καφετέριας στην οδό Πινδάρου.
Mία από τις σοβαρότερες πολιτικές κρίσεις των τελευταίων ετών βιώνει η Γαλλική κοινωνία.
Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατέρχονται την ερχόμενη Παρασκευή, οι Λειτουργοί Κοινωνικών Υπηρεσιών (ΛΚΥ), διεκδικώντας άμεσες λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν.
Με την κατάθεση τεκμηρίων άρχισε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας η ακροαματική διαδικασία για την πολύκροτη υπόθεση των πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών, στην οποία κατηγορούμενος είναι, μεταξύ άλλων, και ο πρώην Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης.
Υπόθεση ξυλοδαρμού 24χρονου που έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία.

