43χρονη, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά το παιδί της, ηλικίας ενός έτους και τεσσάρων μηνών, χτυπήθηκε από διερχόμενο χειριστή πατινιού, ενώ η ίδια διέσχιζε πεζή διάβαση πεζών στον ποδηλατόδρομο, παρά την οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό.
Αποτέλεσμα ήταν η μητέρα και το νήπιο να πέσουν στο έδαφος και το παιδί να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά σε πολυκλινική στη Λεμεσό και στη συνέχεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου νοσηλεύεται.
Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, θεωρείται σοβαρή, αλλά είναι εκτός κινδύνου.
Ο χειριστής του πατινιού εγκατέλειψε τη σκηνή της σύγκρουσης και η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εξακρίβωση των στοιχείων του και τον εντοπισμό του.
Παρακαλείται οποιοδήποτε πρόσωπο γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του ή σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805252, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.