Τις συνθήκες θανάτου ηλικιωμένου 78 ετών και πιθανή δηλητηρίαση άλλων τεσσάρων ατόμων διερευνά η αστυνομία στην Λάρνακα. Σύμφωνα με την αστυνομία η περίεργη υπόθεση εκτυλίχθηκε «χθες όταν αρχικά η γυναίκα του νεκρού ένιωσε αδιαθεσία και εισήχθη στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ενώ λίγο αργότερα χθες απεβίωσε ο σύζυγος της ηλικίας 78 ετών».
Σήμερα μαζεύτηκαν στο σπίτι του νεκρού για καφέ και συμπαράσταση προς την οικογένεια φίλοι και γνωστοί. Κατά την διάρκεια του καφέ τρία άτομα έχασαν τις αισθήσεις τους και διακόμίσθηκαν στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρεται από πλευράς αστυνομίας, «στους δύο χορηγήθηκαν αντίδοτα για αντιμετώπιση πιθανής δηλητηρίασης. Το τρίτο άτομο είναι σε κωματώδη κατάσταση με την υγεία του να καλυτερεύει».
Μέλη της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τη σκηνή και γίνονται σχετικές επιστημονικές και άλλες εξετάσεις σε μια προσπάθεια των ανακριτών να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί και ποια είναι η ουσία την οποία τα πέντε άτομα κατανάλωσαν με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν.

