Σε εξέλιξη βρίσκεται η αιμοδοσία, που διοργανώνει το Κανάλι 6 σε συνεργασία με τα αρτοποιεία SUNFRESH, εις μνήμη των Μάριου Καθιτζιώτη, Αιμίλιου Ιωάννου, Χριστιάνας Ζίγκα και Φίλιππου Αργυρού.

Η αιμοδοσία, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, πραγματοποιείται στην τράπεζα αίματος, που λειτουργεί στην Αίθουσα της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλλεχθεί 25 ασκοί αίματος.

Χορηγός της αιμοδοσίας είναι η εταιρεία ΚΕΑΝ.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.