Αίσιο τέλος είχε η ομηρία στο Παρίσι, όπου ιδιοκτήτης εστιατορίου κρατούσε κλειδωμένους τους εργαζόμενούς του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας συνελήφθη και οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι. Είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Το εν λόγω εστιατόριο βρίσκεται στο 15ο διαμέρισμα της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ισί-λε-Μουλινώ. Νωρίτερα, ο άνδρας υπό την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε τους τέσσερις υπαλλήλους και κλειδώθηκε στο εστιατόριο.

Ο άνδρας είναι τοξικομανής και γνωστός στην αστυνομία ενώ συνελήφθη, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.  Όπως αναφέρουν  οι κάτοικοι της περιοχής είχαν κληθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ η κυκλοφορία είχε διακοπεί.

 

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.