Η ποιότητα του νερού στον Σηκουάνα πληρούσε τα πρότυπα κολύμβησης «τις δέκα με έντεκα ημέρες» από τις τελευταίες δώδεκα, δήλωσε σήμερα ο Αντιδήμαρχος του Παρισιού, υπεύθυνος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Σηκουάνα, όπου οι δοκιμές έχουν προγραμματιστεί σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

«Ελπίζουμε ότι θα τα πάει λίγο καλύτερα, αλλά δεν ανησυχούμε για την πιθανή διεξαγωγή των αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν», δήλωσε ο Πιερ Ραμπαντάν στο Radio France Internationale (RFI), ενώ η αγωνία παραμένει για τα αγωνίσματα της ανοικτής κολύμβησης και του τριάθλου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.