Πυρκαγιά ξέσπασε παρά την κοινότητα Λουκρούνους, κοντά στα Ακουρδάλια, νοτιοδυτικά του υδατοφράκτη Ευρέτου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τρεις διαφορετικές εστίες και είναι σε δύσβατη περιοχή, σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Όπως αναφέρει ο κος Κεττής, κινδυνεύουν άμεσα κατοικίες και πέντε κατοικίες εκκενώνονται αμέσως από τα μέλη της Πυροσβεστικής και ενημερώνεται η Πολιτική Άμυνα και η Αστυνομία για εκκενώσεις.

Οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης θα ενισχυθούν και από Τμήμα Δασών, δηλώνει ο κ. Κεττής, ενώ αεροσκάφος που βρισκόταν σε περιπολία έκανε την πρώτη ρίψη. Συνολικά επιχειρούν πέντε εναέρια μέσα (τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης).

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.