Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, με ανάρτησή του στο Twitter, καταδίκασε τις κακόβουλες ενέργειες σε βάρος του Καθηγητή του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και Μέλους της Συμβουλευτικής Ομάδας, Λεοντίου Κωστρίκη.

“Καταδικάζουμε τις κακόβουλες ενέργειες εναντίον του καθηγητή Λ. Κωστρίκη, ενός άξιου επιστήμονα που προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, μαζί με άλλους συναδέλφους του, αφιλοκερδώς στον τόπο μας”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κούσιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο όχημα του κ. Κωστρίκη, ο οποίος ακολούθως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.