
Νέο θανατηφόρο σημειώθηκε σήμερα στη Λευκωσία, με θύμα τον 69χρονο Μιχαήλ Χριστοφόρου, από την Αγροκηπιά.
Σύμφωνα με ενημέρωσή από την Αστυνομία, το θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 08:30 το πρωί, στη Λεωφόρο Λεμεσού, παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όταν ο 69χρονος στην προσπάθεια του να διασταυρώσει πεζός τον δρόμο, μέσω διάβασης πεζών, παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 37χρονος.
Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.
Ο 37χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.
Ο 37χρονος μοτοσικλετιστής υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.