Νέο επεισόδιο με ρίψη πυροβολισμών σημειώθηκε το πρωί σε μάντρα αυτοκινήτων στη Λεμεσό.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πυροβολισμοί έχουν ριχθεί κατά μάντρας οχημάτων που βρίσκεται στην οδό Νίκου Παττίχη στη Λεμεσό.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές τόσο σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην μάντρα, όσο και στο ίδιο το υποστατικό. 

Στόχος πυροβολισμών είχε γίνει  πριν λίγα εικοσιτετράωρα και πάλι μάντρα αυτοκινήτων, στην Λεωφόρο Ομονοίας.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.