Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων, μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε χθες το νησί Ίσκια, στην Κάτω Ιταλία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση 10 άτομα συνεχίζουν να αγνοούνται , ενώ 13 άτομα έχουν καταγραφεί ως τραυματίες.

Οι διασώστες ανέσυραν τη σορό ενός μικρού κοριτσιού, ηλικίας 5 ετών, μέσα από το ποτάμι λάσπης που κατέκλυσε τους δρόμους του νησιού.

Ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία της Ίσκια, ανέβηκε στους δυο, καθώς χθες είχε βρεθεί νεκρή μια 31χρονη.

Η Πολιτική Προστασία της χώρας προχώρησε στην ασφαλή απομάκρυνση περίπου 200 ατόμων.
Το Ιταλικό υπουργικό συμβούλιο, σε συνεδρίαση, αποφάσισε την άμεση παροχή 2 εκατομμυρίων ευρώ για να αντιμετωπιστούν τρέχουσες ανάγκες.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.