Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Θα βρίσκεται σε ισχύ από τις πέντε τα ξημερώματα ως τις 1800 το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάζουν κατά διαστήματα το νησί, αρχικά περιοχές στα δυτικά και προοδευτικά και τις υπόλοιπες περιοχές.

Σε περιοχές της καταιγίδας αναμένεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα μεταβάλλονται και θα ενισχύονται.  Η ένταση της βροχής τοπικά πιθανό να κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.