Ο αρχηγός του στρατού του Μπανγκλαντές στρατηγός Γουάκερ-Ουζ-Σαμάν ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό του διάγγελμα ότι «θα σχηματίσει προσωρινή κυβέρνηση» μετά την παραίτηση της Πρωθυπουργού Σέιχ Χασίνα, η οποία εγκατέλειψε την χώρα.

«Θα σχηματίσουμε προσωρινή κυβέρνηση», δήλωσε ο στρατηγός στο πλαίσιο του διαγγέλματος που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Η Σέιχ Χασίνα, η οποία εγκατέλειψε νωρίτερα με αυτοκίνητο το πρωθυπουργικό μέγαρο, επιβιβάσθηκε σε στρατιωτικό ελικόπτερο το οποίο την μετέφερε στην Ινδία. Το CNN-News18 μετέδωσε ότι η τέως πρωθυπουργός προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην πόλη Αγκαρτάλα της βορειοανατολικής Ινδίας.

Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών Πληροφοριών, η Ινδία θα προσφέρει ασφαλή διέλευση στην Σέιχ Χασίνα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.