Με προβλήματα μέσης τάσης σε μεμονωμένα υποστατικά σε Σωτήρα, Φρέναρος και Αγία Νάπα καταπιάνονται από το πρωί τα συνεργεία της ΑΗΚ, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής, Χριστίνα Παπαδοπούλου.  

Ανέφερε ότι, εξαιτίας των καιρικών φαινομένων, παρουσιάστηκαν παγκύπρια μικροπροβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίστηκαν. Εξήγησε ότι ήταν κυρίως προβλήματα παροχών, δηλαδή ενώσεων στις οικίες, οι οποίες, λόγω θερμοκρασίας, έχουν φυσική φθορά.

Τα προβλήματα, ανέφερε, επιδεινώνονται όταν έχουμε ψηλές θερμοκρασίες και στη συνέχεια χαμηλές. Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε ότι όλα τα συνεργεία είναι σε επιφυλακή για παρέμβαση όταν χρειαστεί.

Επεσήμανε, επίσης, ότι λόγω έντονης κεραυνικής δραστηριότητας καλό θα ήταν οι καταναλωτές να κλείνουν από τις πρίζες συσκευές όπως τηλεοράσεις και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η κ. Παπαδοπούλου είπε επίσης ότι η διαδικασία της υπογειοποίησης καλωδίων προχωρά κανονικά. Εξήγησε ότι σε περιπτώσεις επεκτάσεων αλλά και πυκνής βλάστησης, τα συνεργεία της ΑΗΚ προχωρούν με μεμονωμένα καλώδια τα οποία δεν παθαίνουν βραχυκύκλωμα.

 

πηγή ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.