Ενώπιον δικαστηρίου θα οδηγηθούν σήμερα οι 4 από τους 6 συλληφθέντες στη διάρκεια  χθεσινής επιχείρηση της ΥΚΑΝ Λεμεσού, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ναρκωτικά, χρήματα και σφαίρες.  Οι άλλοι 2 κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα πληροφορίες, η σύλληψη τους έγινε όταν μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν υποστατικά στη δυτική Λεμεσό που ανήκουν σε πρόσωπο γνωστό στις αρχές.

Οι έρευνες διήρκεσαν από τις 11 χθες το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες εντοπίσθηκε, χρηματικό ποσό πέραν των εκατό χιλιάδων ευρώ, αριθμός σφαιρών και μισό κιλό κάνναβη, τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.