Σε επ’ αόριστόν απεργία από τη Δευτέρα, εάν δεν έχουν θετική ανταπόκριση από το Υπουργείο Παιδείας, προειδοποιούν οι οργανωμένοι γονείς των μαθητών και μαθητριών του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Αγρού, που διαμαρτύρονται για την απομάκρυνση ενός εκπαιδευτικού από το σχολείο.

Οι μαθητές και μαθήτριες απέχουν σήμερα από τα μαθήματα τους, απαιτώντας τον διορισμό ενός ακόμη δάσκαλου στο σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι και την περασμένη Δευτέρα, οι μαθητές είχαν κατέλθει σε αποχή από τα μαθήματα τους, για δυο διδακτικές περιόδους.

Οι οργανωμένοι γονείς παρατηρούν ότι δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση από το Υπουργείο Παιδείας και τους αρμόδιους φορείς για το θέμα.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.