Στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ανήλικος, μετά από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι από το συμβίο της μητέρας του στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή. Ο ανήλικος φέρει κάκωση στον πνεύμονα και τη καρδιά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα μετά από καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στον ανήλικο και τον συμβίο της μητέρας του, ηλικίας 45 ετών.
Σε κάποια στιγμή, ο 45χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε τον 17χρονο, ενώ τραύματα φέρει και η μητέρα του.
Σήμερα ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και διέταξε την προφυλάκισή του για πέντε ημέρες

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.