«Πρώτο Αειφόρο Φεστιβάλ Πεδιαίου Ποταμού» στη Λευκωσία!

Την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου, το Κανάλι 6 θα βρίσκεται στην πίστα ποδηλάτων του Δήμου Λακατάμιας, με Live Link από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα, για να σας μεταδίδει όλη τη δράση και τις πρωτοβουλίες του Φεστιβάλ.

Ανακαλύψτε μαζί μας τη μαγεία της φύσης και τον ρόλο του Πεδιαίου ποταμού στη ζωή μας.

Το Φεστιβάλ οργανώνει το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και Ευημερίας των Ζώων σε συνεργασία με 11 κρατικές υπηρεσίες, 14 τοπικές αρχές και 28 άλλους φορείς, που υπόσχονται να προσφέρουν μια πολυδιάστατη εμπειρία στο κοινό.

Με live link από το Κανάλι 6 – για έναν βιώσιμο και πράσινο πλανήτη!

Το πρόγραμμα ολόκληρου του φεστιβάλ είναι διαθέσιμο εδώ

 

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.