Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, για δημοσίευση ψευδών ειδήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, “στη βάση αξιολόγησης πληροφοριών οι οποίες κρίθηκαν ως αξιόπιστες, η Δύναμη λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο για την Πρόεδρο της Βουλής όσο και για μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος”.

Διευκρινίζεται ότι αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας αφορά τη λήψη μέτρων ασφάλειας και δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση συγκεκριμένης σελίδας σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης η οποία είναι παντελώς ανυπόστατη, ψευδής και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.

Η Αστυνομία διερευνά το αδίκημα της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.