Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Κυριακής στο οδόφραγμα Δερύνειας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7.00 το απόγευμα, περίπου 250 άτομα, φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας τα πρόσωπα τους καλυμμένα με κουκούλες, πορεύτηκαν στο οδόφραγμα.
Αφού κατάφεραν να σπάσουν το κιγκλίδωμα της «αστυνομίας», άναψαν πυρσούς και πέταξαν φωτοβολίδες. Κρατούσαν ελληνική σημαία και φώναζαν συνθήματα, όπως «Η Κύπρος είναι ελληνική» ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι κρατούσαν ρόπαλα και ξύλα.
Στη σκηνή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία κατάφερε να διαλύσει τη διαμαρτυρία, γύρω στις 8.00μ.μ.
Μέλη της δύναμης διεξάγουν αυτή την ώρα έρευνα για τα γεγονότα. Λαμβάνονται καταθέσεις και αξιολογούνται βίντεο από τα συστήματα παρακολούθησης από το οδόφραγμα.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.