Εκτός από εκατοντάδες κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων της Λεμεσού, φαίνεται ότι λόγω της ασυνεννοησίας των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους, κινδύνεψε από τις πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό και ο ίδιος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και Υπουργοί της κυβέρνησης.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής κοινοβουλευτικών ερωτημάτων στη συνεδρίαση της Βουλής ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Κώστας Κώστα, έθεσε ένα κρίσιμο ερώτημα στους Υπουργούς και τους υπηρεσιακούς που διαχειρίστηκαν την διαδικασία εκκένωσης.

Το συντονιστικό κέντρο όπως είπε ο Βουλευτής άλλαξε τρείς φορές και ρώτησε εάν ένα κομβόι 50 οχημάτων, στο οποίο περιλαμβανόταν και το όχημα του Προέδρου της Δημοκρατίας κινδύνεψε να εγκλωβιστεί στις φονικές πυρκαγιές της Λεμεσού κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ.

Ο κύριος Κώστα, ρώτησε κατά πόσο το κομβόι αυτό σώθηκε μετά από πληροφορίες του Μετεωρολόγου Έρικ Κίτα και δημοσιογράφων του ραδιοφωνικού Σταθμού Κανάλι 6, οι οποίοι υπέδειξαν εναλλακτικό δρόμο διαφυγής από το εκκλησάκι των Αγίων Ακινδύνων. «Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πολύ χειρότερα πράγματα;» ρώτησε ο βουλευτής.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.