Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε καλώδια κεραίας κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή της κοινότητας Παλώδιας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως υπήρχαν ταυτόχρονα δυο εστίες φωτιάς, ενώ εντοπίστηκε στη σκηνή και εύφλεκτη ύλη.

Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες στη Λεμεσό, καταγράφηκαν περιστατικά εμπρησμού και απόπειρας εμπρησμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.