Η κατάσταση στην ΟΕΔΑ Πεντακώμου είναι απελπιστική, κατά τις γιορτές επιδεινώθηκε και δημιουργήθηκαν τεράστια βουνά από σκουπίδια, δήλωσε στο Κανάλι 6 ο κοινοτάρχης Πεντακώμου Γιώργος Οικονόμου, τονίζοντας πως πρόκειται για κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και το κράτος πρέπει να βρει άμεσες λύσεις.

Πρόσθεσε πως η κατάσταση στην κοινότητα Πεντακώμου είναι εκρηκτική, αφού δεν μπορούν να αναπνεύσουν τα βράδια και πως με νύχια και με δόντια οι σώφρονες παράγοντες, συγκρατούν τους πιο θερμόαιμους.

Ο κ. Οικονόμου υπέδειξε πως η ΟΕΔΑ λειτουργεί χωρίς άδειες και είναι εύκολο να επιτευχθεί διά της νομικής οδού το κλείσιμο της, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ευρύτερη Λεμεσό.

Κάλεσε δε το κράτος σε διάλογο για εξεύρεση λύσεων χθες, με πρώτη το διαχωρισμό των οργανικών από τα μη οργανικά απόβλητα, που θα μειώσει τα σκουπίδια κατά 40%.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.