Έντονη απογοήτευση έχουν προκαλέσει στις τάξεις των δασοπυροσβεστών οι απαξιωτικές για το σώμα αναφορές από πλευράς από πολιτικών προσώπων, τόνισε μιλώντας στο Κανάλι 6, ο εκπρόσωπος των δασοπυροσβεστών παγκύπρια Πέτρος Ασπρής.

Επισήμανε πως είναι πολύ άσχημο για τους δασοπυροσβεστες να ακούνε αυτές τις αναφορες τη στιγμή που καθημερινά δίνουν μαχές με δασικές πυρκαγιές, που αποτελούν το αντικείμενο της εργασίας τους και το γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους.

Κάλεσε δε τους πολιτικούς, να μεταβούν στα μέτωπα των δασικών πυρκαγιών να δουν από κοντά το έργο τω δασοπυροσβεστών και να ενημερωθούν σωστά, αφού από κάποιες αναφορές συνάγεται πως δεν είναι ενημερωμένοι.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.