Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου θα παρουσιαστούν στις 27 Σεπτεμβρίου, έξι πρόσωπα για ακρόαση της υπόθεσης που αφορά το περιστατικό με αναθυμιάσεις σε πισίνα από τις οποίες επηρεάστηκε η υγεία επισκεπτών, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Έξι πρόσωπα θα προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης στις 27.9.24 για το περιστατικό στην πισίνα ξενοδοχείου που είχε ως αποτέλεσμα αριθμός επισκεπτών να παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα λόγω αναθυμιάσεων από χημικά κατά τη διάρκεια συντήρησης πισίνας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σχετικά με το περιστατικό που συνέβη 22.7.24 σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κάτω Πάφο κατά το οποίο υπάλληλος είχε τοποθετήσει χημικά προϊόντα στη πισίνα για σκοπούς συντήρησης με αποτέλεσμα αριθμός παρευρισκόμενων επισκεπτών να παρουσιάσουν αναπνευστικά προβλήματα και να επισκεφτούν το Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη, έχει καταχωρηθεί ποινική υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου στις 29.7.24 η οποία έχει οριστεί για συνέχιση της ακρόασης στις 27.9.24.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει έξι πρόσωπα και συγκεκριμένα την ιδιοκτήτρια εταιρεία, ένα πρόσωπο εκ της διευθύνσεως, τον υπάλληλο που τέλεσε την πράξη, καθώς και τρεις άμεσα προϊστάμενους.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι η αμέλεια καθήκοντος προσώπων που δημιουργούν επικίνδυνες πράξεις, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις καθώς και αμελείς πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.