Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών ξεκίνησε να παραδίδει στους Δημότες 10 συνολικά πάρκα-παιχνιδότοπους που κατασκευάστηκαν με ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας, σε διάφορες περιοχές, όπως δήλωσε στο Κανάλι 6 ο Δήμαρχος, Νίκος Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου πρόσθεσε πως μέχρι το το τέλος Ιουνίου θα παραληφθούν 9 εξ αυτών, με δαπάνη 20 χιλιάδες ευρώ για το κάθε ένα.

Την ίδια στιγμή, ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών εξέφρασε την απογοήτευσή του γιατί, όπως είπε, “οι γνωστοί άγνωστοι” που μαζεύονται τα βράδια, κατέστρεψαν πάρκο στον 18ο  δρόμο, προκαλώντας  ζημιές πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ.

Τόνισε δε, πως η Πολιτεία πρέπει να δώσει δικαίωμα στους Δήμους να διαφυλάσσουν την περιουσία των πολιτών, π.χ. με την τοποθέτηση καμερών στα πάρκα.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.