Για υπόθεση “υβριδικής δραστηριότητας” εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας κάνει λόγο σε νεότερη γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αναφορικά με βίντεο που κυκλοφόρησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μεταφέρει ισχυρισμούς για χρηματισμό του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

“Βάσει περαιτέρω διερεύνησης και στοιχείων που έχουν ήδη συλλεγεί από την αρμόδια Υπηρεσία, εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας”, αναφέρει ο κ. Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι έχουν ενημερωθεί ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Νωρίτερα, ο κ. Λετυμπιώτης είχε πει ότι στη βάση πρώτης αξιολόγησης της αρμόδιας Υπηρεσίας του κράτους, το βίντεο “χαρακτηρίζεται ως κακόβουλο και αποτελεί προϊόν μοντάζ”, που “επιχειρεί να πλήξει μέσω ψευδών, παραπλανητικών ισχυρισμών και αυθαίρετων συμπερασμάτων, την εικόνα της Κυβέρνησης και της χώρας”.

Για το ίδιο θέμα, ο πρώην Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο, ανέφερε ότι ο ίδιος προέβηκε σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.