Ολοσχερώς καταστράφηκε διπλοκάμπινο όχημα, από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από πρατήριο βενζίνης, στην Παρεκκλησιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πληροφορία για τη φωτιά στο όχημα λήφθηκε πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης και για την κατάσβεση της κινητοποιήθηκαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η φωτιά κατασβέστηκε και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι τέθηκε κακόβουλα.

Η Αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος ανέφερε πως το είχε σταθμεύσει στο χώρο, μια μέρα προηγουμένως, καθώς το αυτοκίνητο παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις συνεχίζονται σήμερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.