Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Αγίου Γεωργίου και Λόφου, της επαρχίας Λεμεσού. Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, καίγοντας έκταση με άγρια βλάστηση και πεύκα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, βοηθούμενες από 5 πτητικά μέσα, ενώ επίγειες δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.