Δύο πλοιάρια, στα οποία επιβαίνουν παράτυποι μετανάστες, εντοπίστηκαν ανοικτά του Κάβο Γκρέκο και σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας βρίσκονται σε διαδικασία προσέγγισης τους.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι δύο μεγάλα πλοιάρια εντοπίστηκαν από τα ραντάρ της Δημοκρατίας σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας βρίσκονται σε διαδικασία προσέγγισης των δύο πλοιαρίων για να εξακριβώσουν τον αριθμό των επιβαινόντων και να τα οδηγήσουν με ασφάλεια στην στεριά.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.