
Δύο ξεχωριστές συναυλίες για τη στήριξη του έργου του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» θα δώσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μαζί με την Ορχήστρα TrakArt υπό τη διεύθυνση του Άρη Αντωνιάδη.
Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 24 Ιουλίου στη Σχολή Τυφλών στη Λευκωσία και την Κυριακή 27 Ιουλίου στο Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» στη Λεμεσό.
Σε διάσκεψη τύπου που δόθηκε σήμερα πρόεδρος του Κέντρου, Δρ. Αργύρης Αργυρίου, ευχαρίστησε θερμά την καλλιτέχνιδα για τη στήριξή της και τόνισε πως το Κέντρο, που προσφέρει δωρεάν ελέγχους σε όλα τα νεογέννητα από το 1989, καλύπτει το 50% του προϋπολογισμού του από κρατική ενίσχυση και βασίζεται στις εισφορές και τις εκδηλώσεις για να συνεχίσει το έργο του.
Ο μαέστρος Άρης Αντωνιάδης δήλωσε πως το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στη Βίκυ Μοσχολιού και αποτελεί έναν ύμνο στη μνήμη και την ελπίδα.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εξέφρασε τη συγκίνησή της για τη συνεργασία, τονίζοντας τη σημασία του έργου του Κέντρου και την αξία της πρόληψης για τα παιδιά της Κύπρου.
Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα μεγάλων χορηγών, με Μέγα Χορηγό τη Ramsin Ltd και Χορηγό Επικοινωνίας, μεταξύ άλλων, το Κανάλι 6.